photo favicon_zpsc403e09f.jpg Andriana Lafayette : Shine on me ASAP sunshine !!

søndag 17. februar 2013

Shine on me ASAP sunshine !!

Februar er den aller tyngste månden, eller januar... Vi sier dem begge! Ew!
Jeg er helt sikker på at februar er like ekkel over hele jordkloden. Det er ikke bare det kalde uhyggelige väret som gir oss frysninger,men så utrolig mye annet også! Jeg er sikker på at det er mange av dere som er helt enige.

Hva kan vi gjöre for at februar kan svinge seg raskt forbi? Helst uten og legge igjen dype sår...?

Det som virkelig, vikelig hjelper meg er å tenke på at vi er i midten av februar. Vi har overlevd så lang. Det betyr at vi snart er i mars og mars er den förste vårmåneden, det vet alle. Jeg kan aldri huske at jeg har hatet mars. Mars er fin, nesten som sommer!

Bikini fra Insight /  Skjört "Tennis Chick" fra Roxy  / Solbriller fra Police

Om du fortsatt föler det er vanskelig å tenke på vår og varme, eller at det i det hele tatt  begynner å närme seg? Da lover jeg det hjelper med litt nettshopping!


På denne nettsiden finner du både vårinspirasjon og februarmotivasjon.  www.nastygal.com . ELSK !

www.nastygal.com

..... Og her er noen av tingene jeg har klikket hjem til meg  :

 Hvite Solbriller "Maddy Shades" / Kjole "Essential slip dress" 


Skjort "Scuba skater skirt" (i hvitt).
Dette skjortet valgte jeg i selvfölgelig i hvitt (igjen). Jeg kommer nok til å matche skjortet ganske likt som på bildet med helt enkle smykker til. Så sött!!Löse enkle plagg til noen kraftige boots, hva er ikke mer vår? Jeg gleder meg til å bruke denne kjolen til disse bootsene og vil matche det med noen  store mörke solbriller. Jeg kommer nok til å ha håret opp i en "hairbun". Det er liksom nok med at kjolen flakser ...Mine absolutt favoritter fra www.nastygal.com vil dere få se når det blir varmt nok i väret. Noe må man jo vente litt med.
Jeg også kommer til å legge ut flere tips om mine "Top 10"  nettbutikker etter hvert. Om du lurer på noe i mellom tiden så er det bare å legge igjen en kommentar, eller helt enkelt send meg en mail!XXX


... Love birds.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Unappropriate comments will be tracked and deleted.