photo favicon_zpsc403e09f.jpg Andriana Lafayette : Oh HELLO there L.O.V.E !!

onsdag 13. februar 2013

Oh HELLO there L.O.V.E !!

I morgen er det Valentines Dag, noe som jeg egentlig ikke har värt så opptatt av. Jeg syns det er mye hyggeligere med små overraskelser og fine spontane öyeblikk på helt tilfeldige dager.
Det Valentines Day er for meg er kun enda en mulighet til å fortelle hvor glad jeg er i vennene mine. Valentines Day handler om kjärlighet, ikke nödvendigvis kjärester.

Valentidens Day kommer faktisk fra det Antikke Roma, hvor Valentines Day ikke var en dag, men en festival som nettopp feiret kjärlighet. Kjärligheten for alt. Kjärligheten og takknemlighet for dem  man er glad i. Derfor har jeg stått opp av Valentinesgraven!

Det er like vel 3. ting jeg syns er veldig viktig å tenke på!
1. Det skal ikke väre dyrt, ikke koste deg noen ting og du skal gi uten å önske noe igjen. Det skal virkelig bare väre tanken som gjelder!
2. Om man bruker Valentines Day som unnskyldning til å ikke gjöre noe hyggelig resten av året, da feirer du for feil grunn, og burde ikke feire i det hele tatt!
3.  Ikke glem alle man er glad i ! Husk at Valentines Day hörer til alle, mest til dem som ikke har så mange. Single, samboere, gifte, venner, barn og venninner ... alle man elsker.
Om man ikke önsker å feire noen spesielle så kan man kanskje gi litt ekstra oppmerksomhet til en hjertesak?!!
Hva med rettighter for homofile??  Det er virkelig et sted du burde legge igjen mye kjärlighet i morgen!






Her er mine superenkle Valentines tips 




Frokostslott, avis og kaffe på sengen!
Denne frokosten her er enkel, rask og helt garantert en overraskelse.
Denne oppskriften har jeg laget helt uten sukker, for det er jo ikke helg helt enda. Litt hverdagsluksus kan man jo fint si at dette her er likevel. Den er smaker helt himmelsk!!!!











Du trenger:
2 hele egg
2 eggehvitter
Sukkererstatning eller sukker etter smak og "behov"
2 store kopper (store)havregryn
2 ss hvetemel
3 ss kanel
Vaniljeessens
1 liten klype salt
1 liten ts Kardemomme
1/2 kopp melk
50 g Ekte Meieri Smör
1/3 l kremflöte


Har du vaffeljern så har du reddet deg raskt inn med verdens enkleste frokost ide. Om du ikke har vaffeljern så tar det deg bare 5 min ekstra. Jeg brukte ikke vaffeljern. Jeg kuttet pannekakehjertetene lett ut med en kniv.
Denne oppskriften er helt uten sukker og har kun to spiseskjeer hvetemel. Hvetemelet kan også erstattes med mandelmel, speltmel etc. etter hva du har og vanligvis bruker.
Mellom pannekakelagene legger du din hans/hennes favoritt frukt og bär sammen med deilig krem... Jeg laget tre pannekaker. Derfor ble det selvfölgelig tre lag...YUMS!!

Hele oppskriften og flere hemmeligheter.... ? Klikk "Les mer" .




Jeg tar ut eggeplommene fra to av eggene, og bruker kun eggehvitten. Dette gjör pannekakene enda litt sunnere og mindre tunge.



Pisk de to eggene og de to egehvittene sammen med litt sukkererstatning til du får en tykk og lys eggedosisröre. Hvor söte du önsker pannekakene velger du selv. Kremen, frukten og bärene  du skal pynte med er jo söte i seg selv. 


Jeg brukte også litt vanilje og bananessens i eggedosisen, men dette er jo helt opp til hver enkelt. 

Mix forsiktig alt det törre i eggedosisen. Rör forsiktig så blandingen beholder luften.
Så smelter du smöret og heller melken i for å avkjöle den litt för du heller den i blandingen. Vend smörblandingen inn sammen med resten. Vurder om du trenger mer melk, kanel, kardemomme, du bestemmer. Blandingen skal väre litt tykk.

Stek små runde pannekaker, helst i en tyflonbelagt panne.

Jeg lurte i noen Goji bär... <3

....og litt ekstra kanel... <3


Legg alle pannekakene på topp av hver andre for å kutte ut like hjerter. Om du ikke er så stö på hånden kan du först klippe ut et hjerte i bakepapir og bruke dette som mal. Du kan også beholde pannekakene runde.





 Pisk kremen tykk. Smak til med litt sukkererstatning og noen dråper vaniljeessens.





Jeg valgte å pynte med litt mörk sjokolade, jörbär og banan... Det passet perfekt til en tidlig frokost med smale öyne kl. 06.00

Kutt toppene av jorbärene slik, så får du små jordbärhjerter. Jeg delte dem også i tre på langs så de ble tynne og lette å legge. Se siste blide för resultat. Å kutte jörbärhjerter er selvfölgelig valgfritt. 


Legg lag på lag med krem, frukt og bär helt til pannekakene tar slutt. Husk å spar krem og pynt til toppen. Siden dette er frokost og ikke derssert så syns jeg det passet godt med bananer.

Om du ikke er i humör til å piske krem så kan du kjöpe ferdigpisket krem.  Du kan også droppe hele kremen og smöre de varme pannekakehjertene med deilig ferskt syltetöy. 



Voila !!





Det er hverdagsluksus med söte små jordbärhjerter


 Penn og papir. 

Se så enkelt og så herlig!
Kanskje du kan lure en lapp i lommen på en kollega på jobb, eller i vesken til venninen din för hun forsvinner ut dören etter et besök hos deg? 




Enklere blir det ikke. Hemmelige lapp i lommen på vei til jobb.... <3

Pynt kopp,tallerkenen,speil med white board tusj !




Print ditt eget pakkepapir!


Du har uendelig med muligheter, så langt Google rekker kan du printe ut akkurat hva du vil. 
Skal du i bursdag, barndåp eller kanskje på sykebesök så er dette verdens koseligste pakkepapir. 
Jeg gikk for noe veldig, veldig enklet og ensfarget. En lotusblomst og en Buddahsol i hvitt. Du kan jo väre super klissete og söt å pakke inn med bilder av dere to. Med fint bånd og litt pynt så syns jeg det ble riktig så pent.







It's a wrap !

Har du noen flere tips du vil dele ? Eller har du noen spörsmål til meg så er det bare å sende meg en mail eller å kommentere i postene. Jeg er så glad for den koselige mailen jeg har fått! Tusen takk! Jeg er helt overrasket og syns det er kjempe hyggelig!! Jeg svarer alle <3 !!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Unappropriate comments will be tracked and deleted.