photo favicon_zpsc403e09f.jpg Andriana Lafayette : IT WASN'T ME !

søndag 24. februar 2013

IT WASN'T ME !


Hvor fresh er ikke denne?  Da jeg skulle kle på meg i dag (på en söndag) så var det ikke mye annet som föltes riktigere en denne genseren her "The dark side made me do it". Etter en herlig fin kveld, med drinker på störrelse med hodet mitt så kan du fint si at jeg er "litt" sliten i dag. Jeg rakk også å prate hull i hodet på omtrent alle för kvelden var omme. Danset jeg Salsa? DÖR! Derfor er det egentlig veldig O.K at genseren min ordner opp i all "kleinhet" for meg. Just saying "The dark side made me do it" <3
Genseren er åpenbart fra "Star Wars™" og heter "The Darth Vader® Sweater". Du finner dem blandt annet på Forever 21. Jeg teamet den opp med svarte super skinnyjeans, röde lepper og et par Jeffrey Campbell. Jeg liker matchen av svart, hvitt og rödt om dagen. Nesten så mye at jeg må skjerpe meg.

P.s Love Birds! Takk for at du leser bloggen min! Om du liker den så hadde det värt veldig koselig om du viser den frem eller deler den videre. Det er vanskelig å nå ut til fler om ingen legger igjen noen spor eller hinter om den til andre. Jeg blir hvert fall super takknemlig og veldig veldig glad for all deling. Todays wishlist MENY:

* A big fat juicy burger!
* Ben and Jerry's "Cookie Dough" 
* Yoghurt Bananer

IT'S SUNDAY !!
2 kommentarer:

Unappropriate comments will be tracked and deleted.