photo favicon_zpsc403e09f.jpg Andriana Lafayette : HELLO BIG SECRET !

torsdag 21. februar 2013

HELLO BIG SECRET !Denne saken er min aller störste hemmelighet til fin og frisk hud nå i vinter. Jeg kan nesten påstå at huden min ser feilfri ut når jeg bruker denne primeren. Jeg er simpelt forelsket!
Du kan bruke den med og uten foundation, til alle hudtyper og hudfarger.

Jeg kom helt tilfeldig over sminken fra Laura Mercier hos et parfymeri i Frognerveien for ca. 3-4 år siden. Tiden flyr og forholdet til Laura Mercier har holdt. Nå er det Primeren "Radiance" jeg har falt langflat for.
Den lager en helt feilfri finish, og den gir huden masse glöd og friskheten varer hele dagen! Jeg har fått mange hyggelig kommentarer, og denne er nok hemmligheten bak.

Det gjör ikke noe at den også er full av vitaminer. Etter litt bruk vil du legge merke til at huden din ser friskere ut også helt uten noen ting på. Yei! Tommel opp!  

 En Primer legges vanligvis under all annen makeup, men du kan også bruke den alene om du bare ønsker litt glød. Jeg bruker helst litt ansiktskrem under min for å tilföre litt ekstra fuktighet. Huden min blir veldig törr i vinterväret så med litt ekstra fuktighet så syns jeg resultatet blir aller best.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Unappropriate comments will be tracked and deleted.