photo favicon_zpsc403e09f.jpg Andriana Lafayette : NAIL IT EASY !

søndag 17. februar 2013

NAIL IT EASY !

Som Askepott så dömmer jeg om at små fugler skal sy kjoler til meg,vaske huset, og stelle neglene mine vär söndag. Når jeg har ligget lenge nok i sengen så ser jeg at det mest sannsynelig ikke blir i dag. Ikke har jeg åpnet vinduet heller. Derfor skal jeg vise dere hvordan jeg gjör en "easy peasy" neglfix !


Start med å böye hårspennen ut til siden .. 


Lakk neglene slik du vanligvis gjör. Jeg bruker fargen "Jazz" fra Essie ...


Fjern neglelakksöl med den skarpe undersiden til neglelakkskaftet...slik ..


Voila! Pene kanter, super enkelt !


Jeg valgte en metallic farge for å fremheve prikkene... "blink, blink" ..  / Fargen er fra Chanel og heter "Graphite 529"


Dipp it...... dott it ... !


...  BRAVO !!
*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Unappropriate comments will be tracked and deleted.