photo favicon_zpsc403e09f.jpg Andriana Lafayette : Natural Beauty first !!

torsdag 7. februar 2013

Natural Beauty first !!Jeg finner meg stadig på jakt etter nye lebestifter og samlingen min har blitt svär!! - I think lips are my new obsession...

Her er mine to nyeste farger og jeg elsker dem allerede. Det kan man kanskje se ....


Say hello to miss Bobbie Brown "Sandwash Pink" & miss "Nude Beige"

"Sandwash Pink" er helt klart favoritt! Den gir masse fukt og gir den fineste naturlige fargen. Det er flere som har lurt på hvor denne fargen er fra. Derfor tenkte jeg jo at jeg måtte hinte om denne til dere også. De fleste jeg har delt denne med har fått helt oppheng.
"Sandwash Pink" passer til blond og den passer til mörk, den passer til dag og til kveld, og den passer helt klart til alle dem  med "lebestiftskrekk"... I LOVES MY SANDWASH!

Det er nesten vanskelig å velge. Bobbie Brown "Nude Begie" er jo også nydelig. Det er vel derfor jeg måtte ha dem begge. "Nude Beige" er litt brunere i fargen (altså mindre rosa) og mer nude. Den er et must til dem som ofte bruker fondation etc. på leppene for å tone ned rosa/röd farge... Jeg elsker denne til mörke sotete öyne... !
Om du ikke har prövd Bobbie Browns produkter för, så du gjöre det nuh!!
YSL lebestiften lover jeg å vise litt senere. Den er ikke så dum den heller... <3


Wearing Bobbie Brown "Sandwash Pink" . Du finner henne her !!

Besos  !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Unappropriate comments will be tracked and deleted.