photo favicon_zpsc403e09f.jpg Andriana Lafayette : Oh, hellige KATE MOSS(ES) !!

torsdag 28. februar 2013

Oh, hellige KATE MOSS(ES) !!Jeg ble helt betatt da jeg så disse bildene av førken Moss for I.D magazine. Jeg fikk skikkelig vår følelse. Så naturlig, vakre og enkle bilder.


Do a Katie do


Jeg lurer litt på om det kanskje bare er Kate Moss som kan kle denne hårstylingen? Jeg er nemlig ganske sikker på at vi mer "normale" mennesker fort kan se ut som vi har vært ute i dårlig vær med lua litt for lenge på hodet. Jeg er litt redd for resultatet, men jeg skal ærlig innrømme at jeg liker det litt.

Jeg skal lover å poste et bilde med Kates lue hårstil om det blir til at jeg prøver det ut i nærmeste fremtid. Jeg er faktisk helt sikker på at vi kommer til å se mye mer til denne hårstilen. Yei, Kate! Jeg vil ha!


P.S Torsdag er praktisk talt helg. Enjoy Love birds. <3
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Unappropriate comments will be tracked and deleted.