photo favicon_zpsc403e09f.jpg Andriana Lafayette : REN og pen !

søndag 10. februar 2013

REN og pen !

Jeg fant jeg fant... Her er en ny herlighet! 

Det er ikke så veldig lenge siden jeg kom over disse herlige produktene fra REN Skincare. 
Jeg er blitt så glad i dem og du vil glemme at du har sensitive hud! 
Jeg liker det enkle rene designet til produktene. Og ikke er den så dyr heller.                                               
For deg med små barn eller sensitiv hud, hold deg unna Lano! Du har kanskje merket at du föler deg litt törr og stiv på hendene etter du har vasket deg med Lano såpen? Den er faktisk super uttörrende !
Jeg syns det er litt synd at så mange av norges mammaer laster opp bilder av barna sine til Lanos markedsföring av "Lano Ungen". Personlig syns jeg ikke det er riktig å ha fokus på babyers utseende. Til informasjon er Lano også testet på dyr. 
Om du kjöper Ren Skincare fra hjemmesiden deres så får du 20 % på en rekke produkter. Da klikker du  her !

Nå skal jeg på Johnny Rockets og spise hamburger, og det håper jeg du også gjör, det er jo söndag !! Yeei.

* * *
*Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Unappropriate comments will be tracked and deleted.