photo favicon_zpsc403e09f.jpg Andriana Lafayette : THE PRINT

tirsdag 12. februar 2013

THE PRINT


Jeg syns personlig det er vanskelig å finne t-skjorter med fin nok print (inkl.lengde og snitt) til at jeg skal gidde å gå med dem. Printen må virkelig väre fin og jeg nekter å gå med print som beskriver noe jeg ikke er helt enig i. Nesten like ille som tatoveringer som "Only God Can Judge Me". Og den kan man faktisk ikke kle av seg en gang.
Det finnes så mye dårlig og overprodusert print og jeg river meg i håret når jeg går inn på damebutikker og ser teksten YOLO i fem forskjellige farger.
Jeg syns vi jenter virkelig har et trist utvalg med fine print t-skjorter (som ikke koster skjorta). Og om vi er så heldige å finner en på Bik Bok, da kan vi regne med at alle andre har funnet den også. Bu!

Jeg har tenkt litt raskt tilbake og funnet ut hvor utallige mange ganger jeg har "stjålet" t-skjortene til mennene i mitt liv. Så hvorfor ikke kjöpe noen også??
Det er jo faktisk et av de få stedene hvor herrene har bedre utvalg en oss. Her finner du alt !! Og det vil heller ikke väre mange jenter som möter deg med lik print i döra.Gårsdagens outfit... Herreprint fra Zara!


                    
Det kan fort bli litt rotete med print, så jeg syns det er best å hold det så enkelt som mulig. Da syns t-skjorten bedre også. Enkle farger og enkle accessories. Finn kanskje noe som plukker opp fargen i printen.


Armbånd og öredobber i "gull" fra  Juicy Couture du finner dem hos Den Dama i Oslo. Lebestiften heter Matte " So Chalo " og er fra MAC.
Herre t-skjorte fra Zara Mann

Jeg har valgt en herre t-skjorte fra Zara Mann med slimfit og large neckcut, den har super myk bomull og jeg elsker den.
Russisk flette -Stramt foran og lös bak.
Lag en  helt vanlig stram hestehale först, sett i strikk. Gre håret i hestehalen inn med hår olje. Håret i hestehalen skal nesten se litt vått ut. Flett hestehalen. Riv litt i fletten til slutt for å buste den til.Voila!


Klikk her for å hente litt insprasjon fra herreavtelingen til Zara ... Den det aller beste er å kikke i herre avdelingene selv, kanskje du möter drömmemannen för valentinesday.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Unappropriate comments will be tracked and deleted.