photo favicon_zpsc403e09f.jpg Andriana Lafayette : SUSHITIPS I NEW YORK & LAS VEGAS : BLUE RIBBON SUSHI

torsdag 14. mars 2013

SUSHITIPS I NEW YORK & LAS VEGAS : BLUE RIBBON SUSHI

UPDATED: Våren nærmer seg og jeg er sikker på at det er flere en jeg som ønsker seg en storbytur, NÅ! Jeg har bestilt, men min tur må være en hemmelighet litt til.

Det er flaut å si at jeg har mange Las Vegas tips, det høres jo litt gærent ut. Etter å ha bodd  der nesten hele desember så kan jeg si meg godt kjent i hvert fall.

THE ULTIMATE Sushi experience in NYC & Las Vegas.Her tester ut Blue Ribbon Sushi (en gang tidligere i NY og denne gangen i Las Vegas), og vi er selvfølgelig forelsket ... igjen. Perfeksjonister i arbeid.
Vi ble møtt av hyggelige japanske(?) vertinner som plasserte oss rundt kjøkkenøyen, ikke feil. Dette er virkelig "THE place". Det er her rundt kjøkkenøyen maten og opplevelsen blir verdt prisen. "Dinner and a show", du vil bli måløs!

   
Konitshiwa !

 Kokkene er flinke til å vise seg frem og det er lett og bli kompis med alle. De er så kule og du kan få alt mellom himmel og jord. Så sant det kan rulles i en maki. 
Liker du ikke "sjøtang" så kan du få sushi i rispapir i stede. Liker du ikke rå fisk, så kan du få frityr stekt, pannestekt, grillet, røkt eller andre alternativer som scampi, krabbe, kylling, okse og lam ( kjøtt av alle slag er selvfølgelig stekt ). 


Her er noen "snapshots" mens vi ventet på maten.

        

        

                 

      

Med meg "in crime" så har jeg Anette Tonna (www.vivaworld.no). Vi klarte nesten å oppføre oss også.
Konitshiwa !
Bildene gir desverre ikke nok retferdighet. Detaljene i arbeidet er imponerende og ingenting er overlatt til tilfeldighetene.
De litt arogante (den japanske sorten av aroganse, helt ok btw!) sushikokkene imponerte oss stort. De var flotte verter og brilierte med sine kunnskaper hele kvelden. De sjarmerte oss i senk. 
Det hadde helt klart den høyste stausen i resturanten, brukte stor plass og fantes ikke sjenerte for å vise seg frem. Vi var i Las Vegas, men vi satt i et Japansk parallet universe. 


Sushien på Blue Ribbon er fantastisk! Som Sushi "lover" så er dette det aller første stedet å lengte tilbake til. Det er også stedet å ta med deg litt midre sushientusiaster. Dette er en stor matopplevelse for alle og som sakt så har de noe for en ver smak. Blue Ribbon Shushi er et "must" pitstop. Vi lengter !

I Las Vegas ligger "Blue Ribbon Sushi" på prisvinnende "The Cosmopoliton". I New York så finner du sushiresturanten  på 199 Sullivan St, New York, NY. Nærmeste subwaystop er Spring ST, Soho. 

2 kommentarer:

  1. Mmm, godt tips! Skal jeg huske på neste gang jeg er i USA!:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Så bra! Du vil nok ikke bli skuffet ! <3

      Slett

Unappropriate comments will be tracked and deleted.