photo favicon_zpsc403e09f.jpg Andriana Lafayette : NAMASTE BLOG !

mandag 8. april 2013

NAMASTE BLOG !


Hvordan kan man oppdatere en blogg når et barn sulter? Hvordan kan man skrive om mote når et barn er sykt? Hvordan kan man prøve hundrevis av forskjellige produkter når skjønneheten egentlig kommer innenifra ? Hvem er det som gjør deg til den du er? Og om du har tanker om å være et bedre mennsket, så er det vel viktig å komme lenger en bare denne tanken? Gjøre noe ut av den. Du er ikke tanken du tenker, du er tanken du setter til verks, tanken du prioriterer ut fra de andre tankene dine. 
Det føles nesten grovt å oppdatere en blogg når det finnes så mange andre aspekter i livet som er så mye viktigere for meg. Jeg vil ALLTID nedproitere bloggen om det er noe/noen som trenger meg. 
Jeg ønsker og vil prøve å gjøre denne bloggen så moralsk riktig som mulig. Jeg vil at de som leser denne bloggen daglig ikke skal høvles med narcissistiske oppdateringer, det er alltid viktigere ting i livet en f.eks dennebloggen og lignende aktiviteter. 
Blandt mindre oppdateringer (om mote, produkter og livstil) vil du finne noen oppdateringer som kanskje kan hjelpe deg å se litt inn i deg selv, hjelpe deg å tenke fremover eller bare simpelt få fokuset vekk fra daglige irritasjoner. For at jeg skal kunne skrive, tipse om mote etc. så må jeg (for min egen del og min vision) fortelle at jeg ikke ser dette som det essensielle ved å være "det perfektet mennesket"
"GIVE ME ZEN" Dette ble dypt, men det handler litt om å være den du er. Les litt mellom linjene så skal du se. <3

"In every breath I take I choose
to live my life passionately."
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Unappropriate comments will be tracked and deleted.